Mørbradret med grøntsager
Farverig ret i fad.
Ingredienser
Portion til 4 personer
- 500g svinemørbrad
- 1 spsk. stærk sennep
- 3 spsk. olie
- salt-peber
- 300g broccoli
- 200g reven gulerod
- 1 porre
- 150g creme fraiche-38% (evt. piskefløde)
- 1/2 ltr. mælk
- 100g emmentaler smelteost (flødeost)
Fremgangsmåde
-
Mørbraden skæres i tynde skiver, smøres med sennep, krydres og brunes i olien.
-
Broccoli (buketter) og porreringe koges 5min. i letsaltet vand.
-
Reven gulerod svitses 10min. i lidt margarine, tilsæt lidt vand.
-
Osten smæltes i mælken og creme fraiche tilsættes.
-
Mørbrad og grøntsager anrettes skiftevis i et ildfast fad og sovsen hældes over gennem en si.
Varmes i ovnen ved 200gr. i 20min.
Kan serveres med forskellige slags kartofler.