Velkommen til min nye hjemmeside

Denne hjemmeside er den 3. udgave siden start for flere år siden. Jeg er så heldig at have en søn der kan hjælpe både praktisk med opsætning og programmering af ændringer og gode ideer, derfor er et skift igen lettere. Først var det bare sjovt at få en side etableret, senere blev der brug for en side der skrev lidt om en lille motorcykel klub der hedder MC3tur. Denne klub er nu reduceret til 4 medlemmer så artikler om klubben vil mere være almindelige mc oplevelser. Min familie vil helt sikkert blive nævnt en del gennem vinterhalvåret hvorimod sommerhalvåret vil blive præget af de mange køreoplevelser vi får på vores motorcykel. Det har længe været mit ønske at prøve og få samlet opskrifterne på de retter Aase serverer her i huset og det vil fremover blive en del af denne side. Jeg får taget en del billeder i gennem året og planen er at et bredt udsnit også vil være tilgængelig herfra.