Det er juni og foråret er skiftet til sommer

Så blev det juni den første sommer måned. Foråret er gået rigtig godt med gode sammenkomster i familien som har fejret både runde og ikke runde fødselsdage på flotteste vis. Det er altid dejligt at mødes til fest især til de runde, for da ser man jo ofte en større del af familien, så det har vi nydt.

Foråret har også været fint til motorcykel kørsel så det er blevet til mange ture til både kendte og nye steder. Vi kører gerne sammen med vore venner på en aftentur og i wekenderne bliver det til de lidt længere ture. De fleste ture skal jo gerne indeholde en mulighed for at indtage et måltid enten et medbragt eller købt på stedet, så det er oftest med til at afgøre hvor turen går hen.

Motorcyklen opfører sig stadig pænt og her ved 35.000km fik den nye dæk en anden type en tidligere, Metzeler Z6, så det bliver spændende at se om det er godt at køre på og om der er nogle km i det.

Vi har bestilt en lille ferie på et hotel ved Rubinersøen i Tyskland, det ligger ca. 70km nord for Berlin. Ferien skal selvfølgelig foregå på motorcykel og det bliver sammen med vores venner som vi har ferieret sammen med i de sidste mange år.

Her hjemme har foråret igen givet os mange timer i haven med ændringer. Vi aftaler ellers hvert år at nu er det slut, ikke flere ændringer, og så alligevel starter vi med nye ideer så snart det bliver forår.

Mit motionsløb er gået næsten i stå fordi en fiber skade i lægmusklen ikke har villet hele hurtig nok og jeg har ikke haft nok tålmodighed. Lige nu er jeg så småt igang med at genoptage træningen og håber snarest at kunne komme til at løbe så mine planer for sommeren kan blive opfyldt.