Sommeren gik og den bød på lidt af hvert

Det startede fint med flot vejr som vi nød meget, og vi forventede en lang varm sommer og tog derfor ikke ud på så mange ture, det kunne vi jo gøre senere på sommeren. Vi valgte at lave nogle ting i haven og der var også et par ting ved huset der skulle ordnes, og ind imellem skulle vi jo også nyde solen og slappe af. Da vi var klar med de planlagte opgaver så startede det ustadige vejr, men vi sagde til hinanden, det må da blive bedre, men det gjorde det ikke, så vi fik ikke kørt så mange ture som vi havde tænkt os.

Vores planlagte tur til Neuruppin i Tyskland blev en rigtig vellykket tur. Turen derned gik lige efter planen og det var tydeligt at se skiftet fra vest- til østtyskland, der mangler meget endnu inden det er oppe på samme plan i øst.

Seehotel Fontane som hotellet hedder er et rigtig flot hotel der er bygget i 2005. Vi boede dejligt med udsyn fra balkonen over Ruppiner søen, en temmelig stor sø med rute og turist båd sejlads. Det var med halvpension og såvel morgenmad/brunch som aften menuerne var rigtig gode, så der blev spist mere end nødvendigt. Byen er gammel uden de store seværdigheder så det var helt fint at vi kun skulle være der 4 dage, men det blev en rigtig fin ferie med afslapning ved søen og på cafeer. Hjemturen forløb også godt og vi var heldige med at temperaturen alle dage var omkring 25 grader, så det blev en dejlig lille ferie der kan anbefales.

Mine løbeture blev ikke til så mange, det trak lidt ud da jeg ikke kunne blive min fiberskade kvit, så først i juli blev mine løbeture af samme længde som tidligere, men desværre fik jeg problemer med brok så det ødelagde igen min træning. Nu er operationen foretaget så det er kun at vente på klar melding så kan træningen starte op igen. Nu håber jeg det var skader nok for denne gang.

I september har der været flere dage med dejligt vejr så Aase og jeg har forsøgt at indhente nogle af de ture vi havde planlagt., og det er lykkedes vi har trods vejret fået en helt pæn køresæson med ca. 6.000 km køre oplevelser.