Så er jeg tilbage igen

Siden jeg skrev sidst har vi solgt vores BMW motorcykel, det var lidt vemodigt, men vi havde haft motorcykel i 12 år og nået at køre 60.000 km. Vi nåede at køre med auto tog til Narbonne i Frankrig og så køre sydpå til grænsen til Spanien og et år kørte vi helt til Gardasøen. Et år var vi på Bornholm men det var noget lignende i år, regn og atter regn, så er det træls med det våde tøj og en mc der plører til. I alle årene hvor vi havde mc var vi på ferie på den, så da den var solgt skulle der jo ske noget andet.

Vi bestemte os i januar til at tage en tur til Malta sammen med Aases søster og svoger, det er ellers mange år siden jeg har været på charterferie. Vi tog afsted sidst i maj og det blev en vellykket tur med det dejlige vejr som vi forventede ventede på os når vi kom hjem, men ak der blev vi snydt.

Jeg har ellers gået og skrantet de sidste par år men den tur til Malta må have “forskubbet” noget inden i mig, for efter vi kom hjem har jeg fået det bedre og bedre og i dag er jeg på toppen igen.

Min lyst til motions løb kan jeg nu opfylde og på nuværende tidspunkt løber jeg 10 km, 2 x ugentlig i skoven lidt langsommere end for 20 år siden, men tiden falder stadig så mon ikke jeg når mine gamle tider på et tidspunkt.

Min svigermor blev 100 år i august, det blev fejret for familien på Skovbakken i Silkeborg, der har Aases forældre holdt alle store fester de sidste godt 50 år, så selvfølgelig skulle det være der selvom det har skiftet ejer nogle gange, så er det deres sted når der skal festes.

Her til oktober har vi været gift i 50 år, festen dengang blev holdt på Skovbakken, så vi skal holde lidt fest for familie og venner dog ikke i Silkeborg vi har valgt Thors Mølle som vores sted, det glæder vi os til.

Det var alt for denne gang.